2009 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Nepamirškite, III dalis

Svečio apklausa prasidėjo gana nesėkmingai - nepaisant S.P.O.O.K.'u mandagumo ir svetingumo, pagautasis vampyras įnirtingai bandė ištrūkti, žalodamas save ir naikindamas Fraserio inventorių. Net tuomet, kai Niki su Frenkiu pašalino svečio rankytes ir kojytes - vienintelė iš jo gauta informacija buvo tai, ka S.P.O.O.K.'ai jau ir taip neblogai žinojo: "Šūdas! Sabatas! AAAA!"

Nepamirškite, koks garbingas svečias apsilankė jūsų havene - pats Sabato Archyvarius, Akeemas. Kritiškai įvertinęs apgailėtinus bandymus paslėpti vidurį svetainės stovinčias kraujo dėžes, Kiasydas iš karto perėjo prie reikalo - jam reikia S.P.O.O.K.'u pagautų vampyrų, ir tai, jog Frenkis vienam jų atliko Amaranthą net vardo nepaklausęs, Kiasydo nepradžiugino.

Panašu, jog Eshtonas ir Akeemas, turėjo kažką bendro praeityje - su Brujah antitribu tas bjaurybė kalba mandagiai ir nuolankiai. Eshtonas pasiūlė Akeemui būti packo svečiu, gauti ir dalintis informacija - prisiminkite Fraserio veido išraišką tuomet, kai jis atlikinėjo bendrą su Kiasydu Vaulderie.

Akeemas jums padėjo, su jūsų svečiu pasielgdamas taip, kaip kad nenorėtumete, kad su jumis būtų elgiamasi - ką ir ką jis ten bedarė. Nepamirškite bendrai surinktos informacijos - keturi Kamarilos nariai į Sabato teritoriją įžengė tam, kad surastu Tremere priklausantį krovinį, įsigyta iš F.E.A.R. korporacijos. Jūs pagavote tris narius - Tomą (Brujah, kurį pasiėmė Bishopai), Antuaną (Tremere, nelaimingą Frenkio auką) ir Enrikę (Malkavian, kuris dabar be rankyčių ir kojyčių - MCX sako, kad jis Fraserio). Likęs šios grupės narys - Brujah, vardu Avery - labai gali būti, jog jis dar kažkur Shinjuku teritorijoje. Jei tikėti tuom, ką sako Akeemas, šie... Kindredai prisikapstė iki doro verslininko Džono Smito, kuris, būdamas žmogus nervingas ir impulsyvus, griebėsi ginklo, ir privertė bėgti Kamarilos cotterie. Šis faktas itin sužavėjo Frenkį, ir asamitas nori dvikovos su geruoju, doruoju verslininku. Prisiminkite ir tai, kas buvo rasta Antuano drabužiuose - Tremere bloodstone, galintis jo savininką atvesti tiesiai pas jus. Ir savininkas jums aiškus - Tremere Jana, Antuano... senelė. Ji stovi už šios misijos, ir jai dirbo šitas cotterie.

Fraseris nesugebėjo įkalbėti MCX'o pasiimti Enrikę sau - Enrikė atiteko Fraseriui, ir dabar jūsų packo priestas atrodo kaip Enrikė, ir kalba Enrikės balsu.
Nepamirškite, kad MCX sudaužė veidrodį - 7 metai nelaimių, o gal tiesiog dabar turite daug veidrodžių?

Jūsų packo ductus nusprendė kartu su bloodstone persikelti į viešbutį - jūsų havenas pernelyg geras, ir jame yra tremere ieškomas krovinys - kam Kamarilai viską taip palengvinti? Ši žinia nepradžiugino nei Nikio, nei Fraserio - abu Tzimidze turi savo "projektus", ir dabar priversti nuo jų atsitraukti.

Viešbutyje laikas slinko lėtai, ir, sprendžiant iš liūdnos Tzimidzų išvaizdos - bergždžiai. Atėjo laikas išbandymui - S.P.O.O.K.'ai turi atlikti drąsos ir lojalumo ritualą.

Lūšnynuose, toliau nuo Shinjuku rajono, Bishopas Morganas maloniai sutiko padėti su ritualu. Fraseris, Niki ir Frenkis beveik pamatė saulės patekėjimą - jau vietomis saulės spinduliai lietė žemę, kai MCX'ui neišlaikė nervai ir jis bandė ištraukti Fraserį. Deja, Malkavian antitribu suklupo, nusirito link apšviesto saulės lopinėlio irkiauksėdamas nudūmė neaiškia kryptimi. Bishopas leido pabaigti ritualą, ir Morgan, su Akeemo pagalba ištraukė savo packo narius. Važiuodami į haveną, pastebėjote, jog su jumis nėra MCX'o. Tačiau saulė jau patekėjusi.

Galiausiai nusprendėte grįžti į haveną - niekas nedingo, o naujasis Fraserio ghoulas parodė inirtingą norą gyventi. Akeemas, Frenkis ir Fraseris sekančią naktį bandė ieškoti MCX'o, tačiau aptiko tik porą neaiškių žmogystų, kurios tvirtino jog nematė malkaviano. Jų teigimu, Malkavianas nubėgo į miesto pusę - gal dar kada parsiras.

Akeemas pažadėjo pasidomėti bloodstonu ir patyrinėti jį savo laboratorijoje. Kiasydas išsiaiškino, jog kraujui konservuoti naudojama cheminė medžiaga, kurios dar nepavyko identifikuoti.

Paryčiais ductus ir jūsų packo priestas ilgai, pakeltais balsais bendravo atskirame kambaryje. Fraserio tą naktį daugiau nematėte.

Dalykai, kurie verčia kūdikėlį Jėzų verkti:

Dvi striukės and krūvos dėžių? Aww, c'mon! You thought I wouldn't notice?

Frenki, tavo žinios daro įspūdį svarbiam Sabato svoločiui - tie metai S.C.A.R.'e. nepraėjo veltui, ką?

Morgan, unimpressed priest is unimpressed.

Fraseris į haveną grižo vilkėdamas baltą viešbučio chalatą - gal jis ir rankšluoščių pasiėmė prisiminimui?

TV programa, taip - jūsų ductus daug laiko leidžia prie televizoriaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą