2009 m. balandžio 15 d., trečiadienis

Nepamirškite, IV dalis

MCX mėgo lankytis Klaustrofobijos kavinėje, todėl tikrai buvo logiška paieškas pradėti būtent nuo ten. Jūs atėjote ankčiau, negu Cafe atsidarė, ir teko palaukti, kol pasirodys baro šeimininkai.

Edith atėjo, ir beveik tuo pat metu tarp kraujo, dėmių baliklio ir pėdsakų ant sienų Frenkis pastebėjo jam nerimą sukėlusius kontūrus, tačiau prieš spėjant pasišalinti iš sienų išlindęs gargoilas čiupo S.P.O.O.K.'ų priestą ir pasileido siena aukštyn, ūbaudamas "Enrike, kur Antuanas?" Dar dvi akmeninės pabaisos puolė likusius packo narius - "Sabatas, mušti Sabatą!" Prisiminkite, kaip šauniai Frenkis savo krauju išdegino vienam gargoilui akis, o kitą - suplėšė Niki Zulu formoje. Tikrai nepamiršite, kaip Fraseris bandė išvaidinti Malkavianų elgsenos subtilybes, tačiau net šis sukrečiantis vaidinimas nepasiekė gargoilo mąstymo centrų. Galiausiai jūsų padre pasivertė į Zulu formą, ir nukrito iš 100 metrų auksčio, pakeliui sudraskydamas savo "gelbėtoją".

Susistatę kaulus į vietas ir nugramdę savo packo priestą nuo asfalto, S.P.O.O.K.'ai nusprendė apie šį incidentą pranešti Bishopui - akivaizdu, jog gargoilai buvo siųsti Janos. Klube "Nyčė" susitikę su T.Morganu, jūs trumpai nušvietėte jam susidariusią situaciją. Nepamirškite, ką jums pasakė unimpressed Bishopas - 1. susiraskite savo packo narį. 2. Imsitės aiškintis šio nutikimo ASAP.
Jūs sugaišote dar vieną naktį, bergždžiai ieškodami MCX tuose lūšnynuose, kur vyko išbandymas - Malkavian antitribu tarsi į vandenį dingęs. Galiausiai Frenkis sukontaktavo su BellaDonna - Nosferatu antitribu, pasiruošęs jai duoti tai, ko tik ji paprašys, mainais už informaciją apie MCX.

Dar po dienos Bella susisiekė su jumis - MCX matė Dojo rajone, ir jis ten pridarė nemalonumų Kamarilai. Morgan prisiminė, kur ji buvo sutikusi MCX pirmą kartą - Vakarinėje miesto dalyje, jau apleistame pramoniniame rajone - galbūt suskilusi Malkaviano siela būtent ten nuvedė jų packo narį.

Pasiruošimas vykti į Dojo - ginklai, ID boxai, instruktažas "pacukui" - būtent taip jūs pavadinote naująjį Fraserio ghoulą. Ramiai ir tvarkingai bandydami kirsti Dojo (R.O.S.E. corp. tikrai negailėdama suinvestavo į papildomas saugumo priemones) , pastebėjote pora... Kindredų. Šis vaizdas sukėlė Niki ne pačius maloniausius prisiminimus - būtent šitie vampyrai privertė bėgti jo tuometinę "merginą", kuri pasirodė esanti Sabatu. Ir būtent po to susitikimo Niki tapo Sabato dalimi. S.P.O.O.K.'ai kurį laiką pasiginčyjo, svarstydami Kindredų perėmimo galimybes, tačiau galiausiai tiesiog nusifotografavo juos ateičiai, nusprendę jog MCX gelbėjimas daug svarbiau einamu momentu.

Apieškoję apleistas gamyklas, jūs pastebėjote sulūžusias rūsio grindis, slaptą požeminį aukštą - prisiminkite, ką ten radote - senovinį skaičiavimo centrą ir MCX, labai nesėkmingai įstrigusį tarp didžiulių plieninių kabelių. Kol Niki, pasivertęs į baisiai atrodančią ir mirtinai pavojingą kovinę Tzimidzi formą kapojo laidus - jūs džiaugėtės. Nerimą sukėlė tik netikėta, neįprasta tyla. Išsitraukę nelaimingą ir žiurkių apgraužtą MCX, S.P.O.O.K.'ai išlindo laukan - tam, kad pamatytumėte, jog visas miestas skendi visiškoje tamsoje.

Nepamirškite, kaip jūsų džiausmui nebuvo ribų - jūs bėgote per Dojo mašinų stogais, pakeliui kliudydami ir žalodami panikuojančius praeivius. Deja - visas miestas buvo paralyžuotas, ir pasiekti Shinjuku tą naktį nepavyko. Teko prisiglausti pas labai labai nelaimingą šeimą - tačiau jūs buvote pernelyg pavargę ir pilni ispūdžių kad pilnavertiškai pažaisti su mirtingaisiais.

Sekantį vakarą dalinis elektros tiekimas jau buvo atstatytas ir jūs ketinote pratęsti savo kelionę link Shinjuku. Tačiau Frenkis, atidaręs namo duris, jas labai skubiai uždarė vėl, su siaubo išraiška veide.

"Mechos, huli?"

Mechų jus niekada nepamiršite - ir dabar mieste įvesta ypatingoji padėtis, G.E.N.I.E. paleistos mechos patruliuoja visame paviršiuje. Neliko nieko kito, kaip bėgti požemiais, lėtai ir sunkiai skinantis kelią į rytų pusę. Tik dar po poros dienų atsiradęs mobilus ryšys leido sukontaktuoti su Bishopu Morganu. Prisiminkite, ką jums pasakė Ventrue antitribu - mechos vis dar paviršiuje, tačiau viskas ramu, ir G.E.N.I.E. po truputį silpnina apsaugos priemones. Faktas, jog būtent jūs išjungėte visą miestą - Morganui, kaip ir reikėjo tikėtis, didesnio įspūdžio nepadarė. Kelionė, nors ir nesukėlė didesnių sunkumų - užtruko savaitę.

Namuose abiejų Tzimidzi laukė nemalonūs siurprizai - princesė užgeso iš troškulio, o Pacukas permaitino Fraserio "projektą". Kol Fraseris, prirėmęs nelaimingą ghoulą prie sienos, riaumojo ant jo, o Nikis įtūžęs mėtėsi princesės gabalais, likęs packas nusprendė jog būtina apsilankyti Nyčėje ir susižinoti paskutines naujienas.

Nyčėje S.P.O.O.K.'us pasitiko didelė dalis Sabato ir visi trys Bishopai - Bee Bellie, T.Morganas ir Kasimiras. Kol Sabatas plojo ir sveikino S.P.O.O.K.'us, T.Morganas trumpai apibendrino situaciją:
pasinaudodamas S.P.O.O.K.'u surengta proga (už ką S.P.O.O.K.'us giria pats archbishopas), Sabatas darė reidus į Dojo, pridarydamas daug daug žalos. Tiesa, tiems, kurie bandė eiti į Dojo sekančią naktį labai nepasisekė - mechos kiek praretino Sabato gretas. Ir bishopas išsakė viltį, jog Kamarila nukentėjo ne ką mažiau. Dabar Morganas rekomendavo Sabatui pabūti ramiai, ir, išsilaižius žaizdas, vėl grįžti prie savo užsiėmimų.

Sėkmės, ir mėgaukitės atostogomis.

Dalykai, kurie verčia kūdikėlį Jėzų verkti:

Fraseri - nice impersonation of a humpty dumpty. Taip, gargoilai yra visiškai buki. Šviežias ghoulas - irgi.

Niki - sorry dėl princesės,:) o lateksinės kelnės tau labai tiko.

Frenki - o ką būtų daręs Džonas Smitas? Ir nepamiršk skolos!

Morgan - atsargiau čiuožinėjant sienomis - taip ir iš rankyčių ir kojyčių gali mažai likti. O pacukui ir taip labai sunku - kam dar tyčiotis?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą