2009 m. gegužės 13 d., trečiadienis

Nepamirškite, VII dalis

Frenkis iškeliavo atvesti žmonių, paprašęs Niki paruošti morfijaus jų žaidynių dalyviams. S.P.O.O.K.'ai ramiai užsiėmė kiekvienas savo reikalais, bandydami pernelyg nekreipti dėmesio į nusiaubtą svetainę. Niki toliau dailino savo princesę, Fraseris diskutavo su naujuoju ghoulu, kuris link ryto patraukė namo. MCX kuriam laikui buvo išlėkęs, ir grįžo tik paryčiais. Paskutinė, iš darbo grįžo Morgan, ir būtent ji atkreipė dėmesį į tai, kad Frenkis dar neparsirado. Bandymai susisiekti su juom, arba su doruoju verslininku Džonu buvo visiškai bergždi. Deja, Frenkis neapšvietė savo packo, kur tiksliai jis eina, ir kur bus galima ji rasti. S.P.O.O.K.'ai nusprendė sekančią naktį nuvykti į juodosios rinkos teritoriją ir bandyti klausinėtis.

Atvykę iki Džono namų jie nerado nei Frenkio, nei dorojo verslininko - bet išpešė iš Džono apsaugos, jog verslininkas kartu su nepažystama moterimi išvažiavo nežinoma kryptimi. S.P.O.O.K.'ams daugiau pasiklausinėjus apie tą moterį, Niki aplankė negera nuojauta - Tzimidzi prisiminė, jog į Shinjuku teritoriją buvo atvykę keturi Kindredai, o pagavo jie tik tris. Packas nusprendė kad liko tik viena išeitis - daryti pasalą ten, kur Frenkio širdis buvo pradėjusi plakti - Dojo rajone - greičiausiai ten, kur yra Janos havenas.

Pašėlęs važiavimas be jokių taisyklių - ir štai S.P.O.O.K.'ai, pridengti MCX'o, sėdi pasaloje. Nuojauta jų neapgavo - po poros valandų pasirodė autobusiukas, iš kurio išlipo Džonas, dar keletas mirtingųjų, ir nepažystama moteris - akivaizdžiai nebe žmogus. Iš autobusiuko galo jie ištraukė dėžę - su aura - ir tai buvo signalas packui. MCX dingo S.P.O.O.K.'ams iš akių, kartu su juo - ir priedanga. Nikis puolė link atvykėlių, virsdamas i košmarišką monstrą, Fraseris virto kraujo bala, o Morgan su Eshtonu užtaisė ginklus. Prasidėjo tikras chaosas - Niki puolė moterį, kuri jam geležine lazda sulaužė šonkaulius, numesdama jį kelis metrus tolyn - Fraseris tuo metu tvarkėsi su mirtingaisiais, Eshtonas jį pridenginėjo, kol Morgan atidžiai taikėsi. MCX is dėžės traukė pristeikintą Frenkį, kai pasigirdo Morgan šūvis - taikliai ir efektyviai švino doze tiesiai į veidą ji patiesė jų esminę priešininkę. Steikas iš Frenkio krūtinės labai greitai atsidurė nukautos moters širdyje, ir sušokę į autobusiuką S.P.O.O.K.'ai paliko kovos vietą.

Apieškoję savo auką - kurią Eshtonas atidavė Morgan, už pirmą smūgį - S.P.O.O.K.'ai rado telefoną, su Janos numeriu. Ir packui teko stebėti apgailėtiną vaizdelį, kaip Frenkis, nutūpęs kampe čiulba tai Kamarilos išgamai meilius žodelius. Išgirdęs Janos pasiūlymą Frenkiui pasimatyti, Fraseris neišlaikė - atėmęs telefoną iš asamito packo priestas pats paskyrė jai pasimatymą - sekančią naktį - ant tilto tarp Dojo ir Shinjuku.

Bet pirmiausia - savo havene S.P.O.O.K'ai apklausė pagautą vampyrą. Viskas pasidarė daugiau mažiau aišku - Avery, Brujah, ketvirtoji koterie narė. Į ją Džonas suvarė savo šautuvo kulkas, ir kūną įsitempė vidun. Atsipeikėjusi Brujah pavertė Džoną savo gulu, ir liko laukti - gal pavyks patykoti ir pagauti kažką iš Sabato. Daugiau labai naudingos informacijos iš Avery išpešti nepavyko - tik asamitas nuolat skambinėjo Janai ir maldavo jos kalbėti, kad galėtų klausytis Tremere balso - tol, kol Fraseris sulaužė telefoną. Po žiaurios apklausos Morgan pasinaudojo savo auka pagal paskirtį - ir S.P.O.O.K.'ai pradėjo diskutuoti apie tai, kaip darys susitikimą su Jana. Deja, Fraseris bekalbėdamas kliudė jautrią temą Eshtonui - ir Brujah antitribu, frenzyje, sulygino packo šventiką su siena. Šiaip ne taip Frenkiui pavyko jį pristeikinti.

Atsigavęs Fraseris čiupo pirmą pasitaikiusį paltą ir paryčiais paliko haveną.

Sekančią naktį laiko diskusijoms nebebuvo - ir Eštonas nusprendė nesikviesti daugiau nieko į susitikimą. Atvažiavę ant tilto, S.P.O.O.K.'ai pastebėjo kitą mašiną. Pristeikinę Frenkį, ir pasodinę jį taip, kad jis galėtų stebėti visą sceną, packas išlipo pasitikti Tremere. Fraseris, pasivertęs į kraujo balą, lėtai artėjo prie Janos, MCX dingo packui iš akių, pažadėjęs Frenkiui, kad pirmas smūgis bus jo. Persimetimas nieko nereiškiančiomis frazėmis - ir štai Jana mosteli ranka į Fraserio pusę ir prašo šventiko pasirodyti. Packo priestas iškilo iš kraujo balos Kamarilos burtininkei prieš pat nosį. Jana, demonstruodama gana gilias žinias Sabato struktūroje, žadėjo S.P.O.O.K.'ams nesiimti jokių priešiškų veiksmų - tik gintis, jeigu jie puls. Tuo pat metu atsidarė mašinos durys - Frenkis, kažkokiu būdu sugebėjęs atsikratyti steiko, pradėjo artintis link šventiko ir Janos, pakeliui žerdamas Tremere komplimentus - ir tik didžiulėmis valios pastangomis jam pavyko sustoti.
Nusprendusi, jog pokalbis neveda niekur, Jana apsisuko eiti link mašinos - tuo pat metu priš ją iššoko MCX, su steiku rankoje - ir viskas paskendo liepsnose. Fraseris dar spėjo pamatyti, kaip jų packo malkavianas virsta pelenais, sprogsta Janos mašina - pačios Tremere jau nesimatė.

Į haveną visi grįžo labai prislėgti. Fraseris, aprėkęs packą ir ypatingai ductusą, susirinko savo daiktus ir gulus, ir trenkė durimis.

Dalykai, kurie verčia kūdikėlį Jėzų verkti:

Niki - Brujah muša skaudžiai, juk pats ne kartą matei kaip veikia Eštonas - tai kam ant savo kailio tikrinti?

Morgan - štai toks tas jausmas.

Fraseri - nepykdyk ductuso nepykdyk ductuso nepykdyk ductuso nepykdyk ductuso nepykdyk ductuso nepykdyk ductuso nepykdyk ductuso. Ir nenešiok Morgan rūbų.

Frenki - na.. tu mane ir taip supranti, ar ne? :D

Zingaros kortos.niekada.nemeluoja.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą