2009 m. gegužės 1 d., penktadienis

Nepamirškite, V dalis

Fraseris kartu su MCX buvo išvažiavę iki Nyčės - ir jūsų šventikas paryčiais grįžo be Malkavian Antitribu, tačiau su Eštono mašinos stiklais plaukuose. Niki tuo metu padėjo ductusui valyti šaunamuosius ginlus žaidynėms, ir vis bandė "netyčiomis" iššauti į pacuką.

Prisimenate, kaip blizgėjo jūsų namai, kai grįžote? Pacukas idealiai sutvarkė jūsų apartamentus, niekur nepalikdamas nei mažiausio purvo lopinėlio, nei dulkeles. Niekur, įskaitant ir abiejų Tzimidzi lovas. Tiek Niki, tiek Fraseris nesidžiaugė šiuo faktu - vieta, kur yra jiems reikalinga žemė - toli už miesto, trys dienos kelio, ir Tzimidzi ten keliauja tik kas keleta metų, didelėmis grupėmis: ritualinės piligrimų kelionės. Už miesto jau pradeda atsigauti gamta, ir niekada negali žinoti, kokių naujų rūšių ten gali sutikti - dviese keliauti gali būti pavojinga - ypač Fraseriui prisiminus, kokio dydžio driežai ten kartais slankioja. Na, bet jūs juk nepaliksite savo packo narių bėdoje - S.P.O.O.K.'ai pradėjo ruoštis sekančią naktį iš karto vykti į sakralines Tzimidzi žemes - reikės naujos mašinos, pasiimti MCX iš Klaustrofobijos kavinės. Tačiau tuo metu Frenkis prisiminė vieną savo pažadą - sekančią naktį aplankyti Akeemą. Nepamirškite, kaip jūs nemėgstate laužyti savo pažadų - todėl kelionę teks dar truputį atidėti.

Nepamirškite, kaip atrodė jūsų packo Tzimidzi sekantį vakarą - be savo žemių jie silpsta, ir jums tikrai reikėtų paskubėti. Bet, lyg tyčia, laikas gaištamas - pirmiausia teko pasiimti MCX, o dar tas pasisvečiavimas pas Aleemą...

Kiasydas jus sutiko itin svetingai ir maloniai. Palikęs packą sėdėtisavo prabangioje svetainėje, jis išsivedė Frenkį su savimi. Eštonas ilgai nelaukė - patraukęs iš kelio MSX, nusivijo Kiasydą ir savo packo narį. Tuo metu malkavianas kliudė stalą ir išjungė kompiuterio screensaverį, jūsų akims pateikdamas labai intriguojančią informaciją:

"

From: Aeris@ffantasy.sys
To: Archives@ankh.corp

Akeemai, turbūt įvertinsi šią informaciją, už kurios autentiškumą aš galvą guldau, o daug kas ir tikrai paguldys. Manau net tavo godumas neleis tau pasakyti, jog ji nėra verta to, ką aš tau skolingas. Man turbūt nereikia priminti kad dėl šitų tinklo trukdžių mes praradome tris deep system programuotojus. Tačiau horizonte nušvito nauja žvaigždė. Šitas hackeris apeina Sistema per rekordini laika. Tai še, ir pasprink tuo ką gausi ją prastūmęs:

NeonBarr thelist at lists.evolt.org
Thu May 3 00:04:01 2412

At 09:08 PM 5/2/2412, ESC buNNY wrote:

>Programoje:

>...

> Shinjuku.3674.10A

>Sartuojam 22.00, su DJ Violent Rainbow

Žinoma būsiu, nė už ką nepraleisčiau tokios progos. Tiesą, galiu kiek veluoti, be to prastai orientuojuosi jūsų rajone, Todėl atvažiuokit manes paimti iš Square Park stoties, nes juk neleisite merginai naktį vaikščioti po miestą vienai ;-). Traukinys atvažiuoja 22.15

Confidencially yours,

ESC bunny ~*^_-*~

---

"Conformity is the refuge of the unimaginative." "


Morgan nusifotografavo šitą vaizdą, ir jau palikę svetingojo Kiasydo namus, S.P.O.O.K.'ai vis dėlto nusprendė pabandyti perimti šitą hackerį. Freseris ir Niki, miegoję ne savo žemėse, atrodė labiau nei apgailėtinai - ir nei vienas jų neprieštaravo.
Apgauti kelis mirtinguosius ir įsivylioti Bunny į mašiną buvo lengviau nei lengva - netrukus S.P.O.O.K.'ai ją miegančią paliko viename Sabato barų ir nurodė pacukui ją parvežti į haveną.

Tris paros kelio per Dojo rajoną - lušnynai darosi vis skurdesni, horizonte pasirodo senojo Sidnėjaus griūvėsiai, lentelės, perspėjančios apie milžiniškas radiacijos dozes - packas palieka miestą. Kai kurie už miesto ribų išvykote pirmą kartą - žmonių neliestuose plotuose jau pradėjusi karaliauti gamta - keista, neįprasta, svetima gamta: medžiai, kurių šakos tiesiasi į žemę, vaivorykštiniai vijokliai, leidžiantys dygliuotas ataugas, milžiniški grybai, sumedėjusių žolių giraitės - kai kurie augalai lengvai švytintys tamsoje. Ir visos šakos pilnos gyvybės - gyvūnų ir vabalų (?) skleidžiami garsai labai gerai girdėjosi jautriems Kainitams. Prieš kylant saulei, pagaliau buvo pasiektas kelionės tikslas - abu Tzimidzi puolė į savo gimtąją žemę, ir galiausiai visas packas užsikasė vienoję iš tam skirtų duobių.

Frenkis išlindo iš po žemių pirmas - ir prieš save pamatė triakį, pūkuotą padarėlį su sparneliais ir straubliukų. Gyvuliukas nerodė jokio agresyvumo, tik smalsumą iš po žemės lendančiais S.P.O.O.K.'ais. Asamitas nusprendė, jog tai būtų puiki dovana Beladonai - ir gal ji nors kažkiek padengtu jo skolą? Kol Tzimidzi krovėsi žemes, Frenkis pabandė pasikalbėti su žveriuku. Paaiškėjo, kad padarėlis sugeba kartoti išgirstus žodžius ir frazes. Tuo susidomėjo visas packas, ir netrukus keistasis gyvuliukas, mosuodamas savo miniatiūriniais sparneliais, skraidė aplink savo naujus pažystamus, įtariai uostydamas jam siūlomą kraują ir rėkaudamas "Bobi, kaip tu atrodai? Pažiurėk, važiuojam! Namo, naujas draugas!" Frenkiui galiausiai trūko kantrybė - prišokęs jis čiupo padarėlį ir spjovė jam į straubliuką savo krauju. Maskatuodamas mažomis priekinėmis letenėlėmis gyvuliukas pradėjo spjaudytis ir staiga kad užbaubs" "MONA, MUOOOONAAAA, WYRMAS!!!"
Tai buvo pirmi jo nekartojami žodžiai, ir nepamirškite savo pažinties su Mona ir pirmojo įspūdžio - trimetrinis žmogaus ir vilko hibridas, kuris vienu smūgiu parvertė jūsų mašiną. Jūs jau buvote pasiruošę kautynėms, kai Fraseris pradėjo derybas su šituom padaru, sustabdydamas bet kokius priešiškus veiksmus. Mona pasivertė į žmogaus pavidalą ir davė jums keletą sekundžių į priekį. Tikrai nepamiršite, kaip grįžote į miestą, persekiojami gaujos milžiniškų vilkų, kurie, tarsi žaisdami, niokojo jūsų mašiną.

Bunny pasirodė esanti siaubingai išlepintas padarėlis, labai nervinantis Frenkį. Gavusi maisto, gerti ir laptopą, mergaitė tūnojo Morgan kambaryje, kurį su šiuom resursu elgėsi mandagiai. Ventrue antitribu ryžosi įmaišyti savo kraujo Bunny į gėrimą - kraujo ryšys tikrai padės lengviau suvaldyti šitą mažą išlepintą bastardą.

Tuo metu jūs išsiaiškinote, kur buvo išvykęs Fraseris tą naktį - jis lankė Bee Bellie packo priestą, Zingarą. Zingara metė Fraseriui kortas, ir kortų reikšmes ištraukti iš šventiko buvo labai nelengva - tik Eštono prispaustas prie sienos, Fraseris galiausiai prasitarė, jog kortos rodo, kad "bus aukų". Subjurusios nuotaikos priestas pasišalino į savo kambarį.

Dalykai, kurie verčia kūdikėlį Jėzų verkti:

Frenki - gulai pasirodo esantys vikresni nei galvojai. Arba tikri laimės kūdikiai.

Fraseri - niekados nepamiršk, kur dedi savo projekto organus. Taip ir užmušti nesunku :)

Morgan - mirtingasis, prisiekinėjantis meilę per domofoną. Tai... apgailėtina.

Niki - net galvoti apie Vilkolakio puolimą būtų labai neapdairu. Žinai kaip ten sakoma: "Jei tavo packas labai kietas - tai gal ir užmušite VIENĄ kokį". Vieną, ne šešis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą