2009 m. kovo 11 d., trečiadienis

Nepamirškite, I dalis.

Jūsų packas, S.P.O.O.K., susikūrė prieš 20 metų, G.E.N.I.E. reido metu. Ar prisimenate, kaip mechos įspaudė jus į kampą, ir kaip pirmą kartą išgirdote Eshtoną rėkiant - "Vaulderie!"? Jūs išgyvenote, ir dabar esate gan pajėgus ir gerbiamas Sabbato packas Shinjuku rajone.

Ar prisimenate, kaip visai nesenai jūs žaidėte games of instinct su Jos ekselencijos Bee Belle packu "Fast Internal"? Dectruction derby, ir Fraseris, nesuvaldęs savo mašinos, rėžėsi į Eshtono ir MXC mašinas. Jūs pralaimėjote, ir bandydami nusiraminti, sukėlėte dar vieną avariją greitkelyje, išsiliejote ant atvažiavusių greitosios ekipažų. Frenkis tuomet namo parsitempė Bobį - vienos iš greitųjų vairuotoją. Gal kiek ir pasikarščiavote - bet juk buvo taip smagu, ar ne? Bobio gyvenimo pabaiga buvo siaubinga.

Nepamirškite, jog Bee Belle žaidimą suorganizavo toje srityje, kur jos packas stiprus. Dabar jūs turite progą revanšui - ir žaidimas vyks jūsų salygomis. Fraseris pasiūlė labirintą, o MCX - jog labirintas būtų panašus į super Mario žaidimą - dvi komandos - "Mario " ir "Luigi" eina gelbėti princesės. Princesę jau turite, Morgan dėka - ir Nikis pasistengs, jog ta vargšė mirtingoji būtų verta Princesės Peach vardo. Jums dar reikia žmonių - "drakonų" kurie saugos tikrą ir netikras princeses, bei ginklų jiems. O šitiems pasiruošimams reikės pinigų, aukso, sidabro.

Primenu, kad Sidnėjuje yra ir veikia neblogai išvystyta juodoji rinka - ten nusipirkti galima labai daug ko. Ieškodami ten įrangos savo organizuojamam žaidimui, aptikote porą narkomanų, kurie gan pasyviai bandė jums parduoti senovinę dėžę-šaldiklį, prieš tai ketindami išmesti, jų nuomone, visiškai bevertį dėžės turinį. S.P.O.O.K. kur kas įdomiau buvo būtent turinys - maišeliai su tikru krauju. Jūs gavote kontakus vertelgos, kuris davė tą dėžę narkomanams - vardas - Džonas Smitas. Kiekvienas maišelis pažymėtas kryželiu ir kraujo lašeliu po apačia - Fraseriui tai itartinai panašu į Kamarilos pėdsakus - ar gali būti, jog jis teisus?

Dalykai, kurie verčia kūdikėlį Jėzų verkti:

S.P.O.O.K'ai - jūsų priestas nemoka vairuoti.
Niki - įkritus pro mašinos langą klyksmas "tu mane užmušei!!!" paprastam mirtingąjam skamba mažiau nei itikinamai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą