2009 m. kovo 13 d., penktadienis

Nepamirškite, II dalis

Prisiminkite, kaip jūs apiplėšinėjote lombardą. Morgan tuomet įtikino lombardo savininką, jog jį apiplėšė gauja gatvės banditėlių, kurių vieną Fraseris pasiėmė sau. Taip pat jūs gavote tauriųjų metalų, kurių lydiniai bus puiki valiuta juodojoje rinkoje.

Susitikimas su Džonu Smitu praėjo pakankamai sklandžiai, nepaisant to, kad dorasis versliningas yra gan įtarus ir nervingas asmuo. Jis jums pardavė dar 50 panašių dėžių su tikru krauju. Džonas nesuvokė tikros krovinio vertės - šį sunkvežimį jis pavogė iš Dojo rajone įvykusios kraupios autoavarijos vietos. Mašina ir krovinys priklausė F.E.A.R. korporacijai. Laimingas atsitiktinumas?

Vakaras prie televizoriaus - pasirodo, jog Bobis, arba Robertas Lane yra šių dienų garsiausias be žinios dingęs žmogus. Labai liūdi jo šeima - žmona ir 15-metės dukrelės. O jūs, mielieji, esate teroristai - jūsų pasižaidimą su greitosiomis visai netyčiomis nufilmavo atsitiktinis liudininkas. F.E.A.R. atstovas spaudai piktinasi jumis, G.E.N.I.E. grąsina, jog prasidėjo rimtas rimtas tyrimas, ta pačia proga dar kartą primindama ID čipų svarbą. O R.O.S.E. korporacijos CEO pasisakė asmeniškai, ir užtikino visus, kad finansuos papildomų ID detektorių pastatymą ir Dojo taps saugesnis.

Nepamirškite, ką jūs nusprendėte - Nikis naujai įsigytą Fraserio ghoulą padarys panašų į Bobį (vaizdinės medžiagos turite daugiau nei pakankamai), ir jūs gražinsite jį į mylinčią šeimą. Bobis tikrai galėjo patirti tokią traumą, dėl kurios nustojo veikti jo ID čipas - tokių precendentų pasitaiko, nors ir labai retai.

S.P.O.O.K. packe kilo nedidukas ginčas, ir panašu, jog kai kurių packo narių moralė kiek pakrikusi. Galbūt kai kurie išsigando, ir kažkas sutriko. Jūsų packo priestui to užteko, kad būtų inicijuotas išbandymas. "Apsirenkite taip, kad jums nebūtų gaila, jei drabužiai sudegs". Jūsų packo ductus suorganizavo ir komisiją - T.Morgan'o, bishopo, packas sutiko stebėti jūsų išbandymą. Eshtonas lušnyne sukėlė gaisrą, ir jums teko bėgti per degantį namą, kad nuo įkaitintos elektrinės plytos kiekvienas pagriebtumėte po gabalėlį sidabro. Grįžti atgal reikėjo tuo pačiu keliu. Packo priestas atidžiai sekė, kad viskas vyktų kuo sklandžiau, ir jūs pademonstravote neblogą teamworką, permetinėdami vieni kitus per liepsnas, jei kažkam neužtekdavo drąsos peršokti. O tiems, kam jau nebeužteko jėgų pagriebti sidabrą, Fraseris padėjo asmeniškai - pasivertęs į zulu formą jis užtikrino, kad įkaitęs sidabras prisilydytų prie Nikio ir Frenko. Deja, tokios priemonės išlaisvino Žvėrį, ir tiek Niki, tiek Frenkas, o galiausiai ir pats Fraseris iššoko pro langą - Žvėris kiek įmanomai vengė ugnies. Taip, kiekvienas iš jūsų turėjo po sidabro gabaliuką, bet ne visi įvykdė galutinę sąlygą - atgal grįžti reikėjo tuo pačiu keliu. T.Morganas neatrodė labai nustebęs, ar nusivylęs.

Nepamirškite, kad Fraseris nusprendė jog iššokusiųjų pro langą laukia dar vienas išbandymas - su kuolu krūtinėje pasitikti saulėtekį, būti priklausomiems absoliučiai nuo savo packmate'u. Šis išbandymas įvyks tuomet, kai taip nuspres Eshtonas. Dabar ductusas jus ištempė likusią nakties dalį praleisti mieste.

Kaip manote, kodėl Bee Belle jūs pasikvietė vykti kartu pažiūrėti, kas per nepažystami vampyrai užklydo į Shinjuku rajoną? Ar ji tokia geraširdė, o gal jūs tiesiog likote labai skolingi Sabato Bishopei? Jūsų packas aptiko du - vieną pasigavo Frenkis, o kitą.. na, MCX sako, jog tai Fraserio grobis. kaip bebūtų - ateinančios naktys žada labai idomius pokalbius...


Dalykai, kurie verčia kūdikėlį Jėzų verkti:

Fraseri - kai asmenį su paramediko striuke kas nors pavadina "daktarėliu", tai dar ne priežastis paranojai.

Niki - atsargumas gali būti palaikytas bailumu. Su entuziazmu. Po to sekančiais trialais ir kitokiais išbandymais.
Frenkis gali nukirsti abi kojas vienu smūgiu, ir pristeikinti auką kol ji dar nenukrito ant žemės.


Bishopas Morganas, atvykes į trial by fire, irgi priverčia kūdikėlį Jėzų verkti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą