2009 m. kovo 11 d., trečiadienis

Žaidėjai ir veikėjai

Geraldo Kotera - Lasombra, Archbishop, Ceo of A.N.K.H. corp.

Bee Belle - "Jūs, važiuojam kartu su manim :)"
Malkavian
antitribu, Bishop. Neaukšta apvalaina moteriškė, tvarkingais rūbais. Mėgstanti nuotaikingus aksesuarus.

T.Morgan - "Hm, nieko kito ir nesitikėjau."
Ventrue antitribu, Bishop. Šviesaus gymio, pelenų spalvos plaukais, pilku kostiumu, plieniniu žvilgsniu. Griežtas ir teisingas. Never amused. Unimpresed. Ever.

Fraser Eriskyne - "Ką tik parodytas reportažas - garbė! Jie negali mūsų įbauginti! Ir nepakęsiu mūsų pack'e jokių baimės apraiškų!"
Tzimisce, packo priestas.Maždaug trisdešimtmetis baltaodis vyriškis. Savo išvaizda dažnai primena į paskaitas "po vakar" vėluojantį studentą ar jauną dėstytoją: apsirengęs kaip papuolė, nespėjęs susišukuoti, suveltų tamsių plaukų sruogos natūraliai formuoja keistus ragelius. Bet pati laikysena, priešingai negu išvaizda, santūri, dėmesinga ir atidi. Veidą, ypač aplink akis, margina smulkūs ar vidutiniai randeliai, siekiantys smilkinius ir skruostus. Akys pilkšvos, dažnai apsiblaususios, kaip žmogaus, pasinėrusio į savas mintis, tačiau tik tol, kol kas nors nepatraukia jo dėmesio...

Frenkas Morrisonas - "Džonas Smitas? Malonu. Beje, koks sutapimas - visi mes čia džonai smitai."
"Bobai, ar žinai, kad visa tai gali baigtis labai greitai ir neskausmingai? Tiesiog pasakyk, kur gyvena tavo Armanda ir trynukės, o mes jau pasirūpinsim, kad tavo kančia netruktų ilgiau, nei reikia."
Assamite
Antitribu. Tamsaus gymio, europietiškų bruožų, atletiško sudėjimo kainitas. Paprastai dėvi juodą kinietiško kirpimo korporatyvinį kostiumą arba juodą E.G.O. kovinę uniformą be atpažinimo ženklų. Su kitais kainitais dažniausiai elgiasi santūriai ir dalykiškai, tačiau su mirtingaisiais bendrauja ganėtinai agresyviai ir neetiškai.

Nikifora Sovushkin - "
Your nose is preposterous!"
"I don't want ANY fuck-ups!"
Tzimisce. Plastinių operacijų specialistas. Turi savo nedidelį privatų kabinetą. Ir atrodo tiesiog tobulai: tobuli veido bruožai, tobulai lygi oda, tobulas kūno sudėjimas. Tokių žmonių tiesiog nebūna.

M. Morgan - "We are right. All others are wrong. I'll show you why".
Ventrue
antitribu. Indiškas genotipas, tamsiai mėlynos akys, juodi tvarkingi plaukai, juodi santūraus fasono drabužiai, juodoje odinėje rankinėje juodas pistoletas. Morgan racionali kasdieniniuose reikaluose, bet pasiduoda emocijoms, jei įžeidžiamas jos teisingumo jausmas.

Eshton Ganza - (dažnai kartojama) "Vaulderie!"
"Freizeri! Frenkai! Niki! Kas ten nutiko? Kaip pasiteisinsite? Freizeri?"

Brujah
antitribu. Packo ductus. Šviesaus gymio, stambus ambalas su neblogu skoniu ir mados pojūčiu.

MCX - "Ei, čia MANO kampas!"
Malkavian
antitribu. Tamsaus gymio, ir tik tiek būtų galima pasakyti apie jo turėtą išvaizdą - Nikifora niekados nepraleidžia progos patreniruoti savo vissisitude igūdžio, o ir MCX niekados tam nesipriešina. Kad ir kokį turetų veidą - jis atrodo gražiai. Sunku pasakyti, ką jis galvoja - aktyvus būna per žaidynes ir rungtynes: ne kartą jo nuosavas packas yra pašovęs jį į nugarą.

Isabela Seledon - "Korporacijos privalo investuoti į žmonių saugumą."
Corporate bitch. CEO of R.O.S.E. corp.

Patrikas Casemenas
- "Visi, atsisakantys ID - teroristai"
G.E.N.I.E atstovas spaudai.


Hugh Will'as
- "Teroristai visada smogia per labiausiai pažeidžiamus visuomenės taškus - sveikatos apsauga, maisto pramonę."
F.E.A.R. atstovas spaudai


Robertas "Bobis" Lane
- "NEEEEEonenenenen!!!! Mhmpftmphhmmmm!"
Asmuo, dingęs be žinios. Ištikimas vyras, geras tėvas, lojalus ir ilgametis F.E.A.R. darbuotojas. Šiuo metu - pastoviai rodomas per TV. Turi žmoną Armandą, ir tris trynukes dukreles - Džesę, Džeimę ir Džasminą. Gyveno Dojo rajone, F.E.A.R. korporacijos išskirtame bute.

Edita Simpson - "Štai vargšė moteris. Jai plyšta širdis, ji nežinioje - kur jos vyras? Kur jos vyro kūnas??"
"Padėkim artimąjam" laidos visai šeimai vedėja.

Kurtas Vick'as - "Sveiki gyvi. Jei, dar gyvi.:("
"Savaitės kriminalų" laidos vedėjas.

John Smith - "Whoa whoa, dudes! Aš esu DORAS verslininkas, o jūs kas tokie?"
prekeivis.

Super Mario Broliai - Mario ir Luigi. Senovinio kompiuterinio žaidimo personažai, gelbėjantys Princesę Peach iš piktojo Bouwserio požemių. Santechnikai, vilkintys skirtingų spalvų darbinius kombinezonus, su savimi turintys standartinius santechnikų darbo įrankius.

Princesė Peach - nepaprastai gaži mergina bėdoje. Nesijaudink, princese, Mario ir Luigi tave išgelbės!

1 komentaras:

  1. O kas yra asamitai? Mažai apie juos žinau,tik tiek,kiek parašyta internete

    AtsakytiPanaikinti